Не правильна розпайка в катушці

Олег N

Новичок
Сообщения
14
Репутация
4
Баллы
3
#1
Міняв розеєм на про 2 з 6 на 7 пін . При перерепацкі на катушці мабуть десь помилився бо 1-на працює некоректно , 2- га не працює зовсім .Чи можна по тому як воно працює знайти помилку .
 

Cara

Мастер
Сообщения
814
Репутация
645
Баллы
93
#2
Можно.
Если ток не поднимается. Проблема в tx
Если разбаланс, в rx.
Если датчик двух частотный. И не переключаются частоты. Tx + с - попутали, или сигнальный не туда подключили.
 

Олег N

Новичок
Сообщения
14
Репутация
4
Баллы
3
#3
1ша 2 частотна . Висока частота все працює . Низька частота при налаштуванні до блока Фортуна С (забув термін під рукою нема глянути ) друга строка якісь кури :) параметр що регулюються до 30 з чимось максиму 11 . На цюму спроби підлаштувати і закінчились.
 

Sever 75

Любопытный
Сообщения
130
Репутация
71
Баллы
28
МД
Фортуна ЕЛЬ
#4
Здравствуйте.У мене квазарчик.Чудове рішення в ньому те що зроблено показники катушки,її баланс ,токи та інше.Зробив собі катушку від нел торнадо.Пишу про це тому що її робота мені подобається.
Прикупив нел торнадо на віоліті,як не працюючу.Потім феном і паяльником дістався до спайки проводів з контурами,Приєднав конденсатори і залив ебоксидкою.Дуже тихий та глибокий вийшов датчик з гарним балансом.
 

Олег N

Новичок
Сообщения
14
Репутация
4
Баллы
3
#5
Поки хочу заставити працювати ті кпатушки що в мене є . 2 частотна д 28 працювала поки не поліз мінять розєм.
««« Сообщение автоматически объединено »»»

Маю ще 2 гу катушку Д 32 з іншою проблемою . В ній частота 8.4 Фортуна С бачить її з частотою 5.7 . Теж міняв розєм але цю я ще й придавив і вона тріснула . То в мене ділема або їй капець бо зламав , або неправильно перепаяв або все разом .
 
Последнее редактирование: